Bygga Altan i Norrtälje, Åkersberga & Roslagen

Om du letar efter en altanbyggare som är väletablerad och alltid levererar bra resultat så har du hittat rätt. Vi är ett professionellt byggföretag med bas i Roslagen som jobbar i hela regionen inkluderat orter som Norrtälje, Rimbo & Vallentuna. Med en ny altan kan du ta vara på solljuset under årets ljusare månader och vi är experter på att ge dig en trivsam altan där hantverkskunnandet märks i detaljerna.

Bygga Altan

Vi bygger altaner, trädäck, garage, förråd, attefallshus, uterum & m.m.

Bygga Terrass

Vi bygger inte bara altaner. Till den här kategorin hör också bland annat verandor & terrasser.

Bygga Uterum

Vi erbjuder helhetslösningar inom byggnation av uterum, ink gjutning av platta.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behov av en Altanbyggnation i Roslagen & Norrtälje? Vi bygger altaner i bl.a. Norrtälje, Rimbo, Täby, Vaxholm, Åkersberga, Öregrund & Östhammar

  Ett professionellt byggföretag som bygger enligt dina önskemål

  Vi bygger alltid för att motsvara dina exakta förväntningar och med målsättningen att skapa långsiktiga kundrelationer. Med vår stora vana av att ta fram kundanpassade, skräddarsydda lösningar är vi säkra på att kunna leverera ett resultat du blir nöjd med.

  Kundgrupper

  Vi bygger altaner och liknande åt alla slags kunder: företag, privatkunder, BRF:er och fastighetsutvecklare. Nöjda tidigare kunder till oss hittar du i bland annat Sickla, Saltsjöbaden och Hammarby sjöstad. Om du vill ta del av referenser från några av våra tidigare kunder innan du bestämmer dig så är det bara att fråga. Vi kan blicka tillbaka på en lång rad kundprojekt som avslutades inom avtalad tids- och budgetplanering med mycket gott resultat.

  Altaner och liknande byggnationer med noggrannhet och precision

  Vi bygger inte bara altaner. Till den här kategorin hör också bland annat uteplatser och terrasser. För alla våra byggtjänster gäller att vi kan erbjuda totalentreprenad. Vi har bred kompetens internt i företaget men har också ett brett kontaktnät vilket gör att vi kan ta hand om alla delar av en nybyggnation, inklusive installation av VVS och el. Här följer ett urval av byggnationerna vi kan bygga åt dig i den här tjänstekategorin:

  • Terrass
  • Altan
  • Veranda
  • Trätrall och trädäck
  • Uteplats

  Vi hjälper dig fram

  Vi kan också hjälpa dig med goda råd på vägen, om det skulle vara så att du vet ungefär vad du vill ha men inte är säker på materialval och annat. Du kan till exempel fråga oss om vilken träskyddsklass som är bäst för altanden du vill bygga. Eller ta fram den bästa lösningen för en isolerad altan som du kan spendera tid på oavsett årstid. Vi kan hjälpa dig med allt från råd om vart altanen lämpligast placeras och materialval.

  Kan du använda ROT-avdraget för ett altanbygge?

  Ja, om du vill att vi ska bygga en altan i anslutning till din privatägda bostad. Ta reda på om du kan sänka totalkostnaden för ett altanbygge med upp till 50 000 kronor genom att kontakta Skatteverket. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med pappersarbetet.

  Altaner, trädäck och andra tillbyggnader av hög klass

  Om det finns någonting som höjer livskvaliteten är det att ha tillgång till någon typ av uteplats. Vi kan bygga allt från altaner till verandor, pergolor och andra typer av uteplatser. Vi kan också året-runtanpassa alla typer av uterum och liknande. Utöver det har vi också stor vana av att bygga förråd, attefallshus och andra praktiska nybyggnationer.

  Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert

  Vad kostar det att bygga en altan i Roslagen? Det beror förstås helt och hållet på dina önskemål. Vi lovar dock att vi kommer att ge dig ett bra pris. Kontakta oss för att få ett konkurrenskraftigt pris på en altan, terrass, uteplats eller liknande. En offert från oss är alltid kostnadsfri, och du förbinder dig inte till något genom att ta emot den. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggaren i Roslagen för att bygga ut en altan till vår äldre villa i Vallentuna. Smidig process från början till slut med snabb och bra kommunikation. Väldigt nöjd med vår nya uteplats. Rekommenderar starkt!

   Rolf, Vallentuna

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Roslagen för att renovera vårt badrum i Norrtälje. Väldigt trevligt bemötande och proffsigt utförande. Vi rekommenderar givetvis detta företag för framtida renoveringar, ombyggnationer och nybyggnationer.

   Villaägare, Norrtälje

   När vi skulle renovera taket till sommarstugan i Danderyd tog vi oss hjälp av Byggaren i Roslagen. Trevligt och bra bemötande. Kan varmt rekommendera denna firma. Supernöjd med allting. Fri offert med!

   Emma, Danderyd

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Bygge av altan. Roslagen

   Snickeri och uppbyggnad av altandäck till villaägare i Roslagen i Norrtälje.

   Utbyggnad villa. Östhammar Uppsala

   Tilläggsisolering av gammal del, utbyggnad av ny del på huset. Ny panel, fönster, dörrar, kök och badrum i Östhammar i Uppsala.

   Bygge av traktor garage. Norrtälje

   Totalentreprenad vid byggnation av traktor garage, ink. gjutning av grund i Sätuna Byväg, Norrtälje.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här