Takläggning i Norrtälje, Åkersberga & Roslagen

I behov av en takläggare i Roslagen? Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi än en grupp takläggare som arbetar i Roslagen med omnejd och har lång erfarenhet inom branschen. För oss spelar det ingen roll om du har ett tegeltak, papp tak eller kanske ett plåttak som behöver bytas eller renoveras. Vi har kunskaper inom alla olika typer av tak. Takläggning är ett avancerat arbete och det är därför av största vikt att det utförs av professionella takläggare. Kontakta därför oss redan idag.

Renovera Tak

Vi renoverar och reparerar tegeltak, plåttak och mycket mer. Kontakta oss idag!

Byta Tak

Vi kan hjälpa er med alla slags takbyten på fastigheter, hus & villor.

Fasadmålning

Vi erbjuder lösningar inom målning av villa- & husfasader.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Takläggare i Roslagen Vi har utfört renoveringar av tak i bl.a. Norrtälje, Rimbo, Rånäs, Knutby, Uppsala, Roslagen & Edsbro

  Hållbara tak i Roslagen

  Självklart vill du att ditt tak ska vara hållbart. Vi kommer att förse dig med ett tak utrustat för att klara svenskt väder. Många områden i Roslagen ligger nära vattnet och vi har kunskaper om vad som krävs för sådana tuffa förhållanden. Vi utför arbeten i områden som Åkersberga, Brottby, Vallentuna och Österåker. Med vår professionalism hoppas vi på att bli ditt förstahandsval av takentreprenör i Roslagen.

  Experter inom takläggning

  Vi törs kalla oss själva för experter inom takläggning. För oss inkluderar det självklart själva takarbetet, men vi lägger också stor vikt vid att vara professionella. Därför kan du lita på att vi alltid kommer i tid, utför arbeten med stor noggrannhet samt att vi lägger stort fokus på kundservice. Vi vill så klart att du ska bli nöjd med ditt tak.

  Få hjälp med olika typer av tak

  Vi har erfarenhet inom alla olika typer av tak. Då menar vi både olika takmaterial, men också tak på olika fastigheter. För oss spelar det ingen roll om alla taken i en hel bostadsrättsförening behöver bytas eller om det är takreparationer på ett mindre fritidshus det handlar om. Alla uppdrag är lika viktiga, och inget är för stort eller för litet.

  Takbesiktning och rådgivning

  Förutom att vi utför själva takläggningen gör vi också takbesiktningar samt att vi kan ge dig som privatperson rådgivning. Vi kan även hjälpa er i styrelsen i en bostadsrättförening att fatta rätt beslut gällande era tag. Takunderhåll är trots allt det vi är allra bäst på. Efter att ha utfört en takbesiktning kan vi ge konsultation kring vad ni behöver göra. Vi diskuterar sedan tillsammans fram en lösning som passar er. Är du villaägare kommer vi ut till dig och tittar på ditt tak. Vi kan sedan ge dig rådgivning kring vad som behövs för just ditt tak. Du kan efter rådgivningen be om en kostnadsfri offert utan vidare förpliktelser.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggaren i Roslagen för att bygga ut en altan till vår äldre villa i Vallentuna. Smidig process från början till slut med snabb och bra kommunikation. Väldigt nöjd med vår nya uteplats. Rekommenderar starkt!

   Rolf, Vallentuna

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Roslagen för att renovera vårt badrum i Norrtälje. Väldigt trevligt bemötande och proffsigt utförande. Vi rekommenderar givetvis detta företag för framtida renoveringar, ombyggnationer och nybyggnationer.

   Villaägare, Norrtälje

   När vi skulle renovera taket till sommarstugan i Danderyd tog vi oss hjälp av Byggaren i Roslagen. Trevligt och bra bemötande. Kan varmt rekommendera denna firma. Supernöjd med allting. Fri offert med!

   Emma, Danderyd

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Bygge av altan. Roslagen

   Snickeri och uppbyggnad av altandäck till villaägare i Roslagen i Norrtälje.

   Utbyggnad villa. Östhammar Uppsala

   Tilläggsisolering av gammal del, utbyggnad av ny del på huset. Ny panel, fönster, dörrar, kök och badrum i Östhammar i Uppsala.

   Bygge av traktor garage. Norrtälje

   Totalentreprenad vid byggnation av traktor garage, ink. gjutning av grund i Sätuna Byväg, Norrtälje.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här