Bygga Takstolar i Norrtälje, Åkersberga & Roslagen

Det finns många fördelar med att anlita professionella snickare när du vill montera och bygga takstolar. Med en seriös byggentreprenad bakom dig kan du vara säker på att arbetet blir korrekt utfört och att du får ett resultat som du kan vara stolt över.

Takstolsbyggare

Vi Bygger Sadeltakstol, Saxtakstol, Ryggåstakstol, Nockbalkar, Takåsar m.fl.

Husbyggare

Har ni tänkt bygga ett hus? Låt oss hjälpa er! Hör av dig idag för mera information.

Takhöjning

Vi har under åren höjt flera tak i Roslagen med omnejd.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Bygga en Takstolar i Roslagen, Norra Stockholm? Vi har utfört byggnationer i bl.a. Norrtälje, Rimbo, Rånäs, Knutby, Uppsala, Roslagen & Edsbro

  Bekymmersfri montering av takstolar i Roslagen

  Vi står alltid redo att ta oss an nya utmaningar och hjälper dig att snabbt och enkelt få upp takstolarna på ditt hus. Vi har kunskapen som krävs för att montera takstol och lägga innertak, men kan även lägga takbeläggning efter dina önskemål. Kontakta oss idag för att veta mer om hur vi arbetar eller för att boka in ett gratis platsbesök med en av våra hantverkare.

  Anlita oss för:

  • Sadeltakstol
  • Mansardtakstol
  • Pulpettakstol
  • Saxtakstol
  • Ryggåstakstol
  • Nockbalkar
  • Takåsar

  Lokal byggfirma i Roslagen

  Vår byggfirma garanterar fackmannamässiga resultat varje gång och kan även anlitas som totalentreprenör för din renovering. Kontakta oss om du finns i Bergshamra, Rimbo, Gottröra, Edsbro, Östhammar, Skebobruk, Hallstavik, Grisslehamn, Gimo, Öregrund, Väddö, Vätö, Blidö, Gräsö, Rådmansö, Vaxholm, Åkersberga, Österåker, Ljusterö, Vallentuna eller Brottby.

  Totalentreprenad med renovering och takläggning

  Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda dig totalentreprenad i egen regi. I samband med att du vill montera och bygga takstol kan vi även hjälpa dig med andra byggprojekt och renoveringar. Vi har kontakterna som krävs för att kunna förse dig med hantverkare inom alla yrkesgrupper, så att du kan få en smidig och bekväm renovering utan några mellanhänder.

  Bygg takstol med ROT-avdraget

  När du anlitar oss för att bygga takstol på en ombyggnation eller tillbyggnad kan du med fördel använda ROT-avdraget för att sänka dina kostnader. Med ROT-avdraget har du rätt att reducera arbetskostnaderna med 30 % och på så sätt spara in en hel del pengar. Vi tar ditt personnummer i samband med att du gör en bokning och hör sedan av oss till Skatteverket för att göra en ansökan. Du behöver bara luta dig tillbaka och invänta fakturan efter slutfört uppdrag.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggaren i Roslagen för att bygga ut en altan till vår äldre villa i Vallentuna. Smidig process från början till slut med snabb och bra kommunikation. Väldigt nöjd med vår nya uteplats. Rekommenderar starkt!

   Rolf, Vallentuna

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Roslagen för att renovera vårt badrum i Norrtälje. Väldigt trevligt bemötande och proffsigt utförande. Vi rekommenderar givetvis detta företag för framtida renoveringar, ombyggnationer och nybyggnationer.

   Villaägare, Norrtälje

   När vi skulle renovera taket till sommarstugan i Danderyd tog vi oss hjälp av Byggaren i Roslagen. Trevligt och bra bemötande. Kan varmt rekommendera denna firma. Supernöjd med allting. Fri offert med!

   Emma, Danderyd

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Bygge av altan. Roslagen

   Snickeri och uppbyggnad av altandäck till villaägare i Roslagen i Norrtälje.

   Utbyggnad villa. Östhammar Uppsala

   Tilläggsisolering av gammal del, utbyggnad av ny del på huset. Ny panel, fönster, dörrar, kök och badrum i Östhammar i Uppsala.

   Bygge av traktor garage. Norrtälje

   Totalentreprenad vid byggnation av traktor garage, ink. gjutning av grund i Sätuna Byväg, Norrtälje.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här