Bygga Garage i Norrtälje, Åkersberga & Roslagen

Har du önskemål om att bygga ett garage eller en carport? Då kan vi hjälpa dig från start till mål. Kunder som vi hjälpt tidigare kan du hitta i bland annat Edsbro, Älmsta, Almunge, Vallentuna, Åkersberga och Märsta. Vi jobbar alltså över ett stort område runt Roslagen och Norrtälje. Hör av dig till oss så ser vi över hur vi kan hjälpa er. Givetvis erbjuder vi ett gratis prisförslag.

Garagebyggnation

Vi har under åren byggt över 100-tals garage till privatkunder & fastighetsägare i Roslagen.

Bygga Carport

Vi har god erfarenhet med att bygga carports som är ett utmärkt skydd för bilen eller cykeln. 

Totalentreprenad

Vi är en totalentreprenad vilket betyder att vi sköter allt från grävning, till gjutning & uppbyggnation.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Bygga ett Garage i Roslagen & Norrtälje? Vi har utfört garagebyggen i Åkersberga, Märsta, Odensala, Sigtuna, Rosersberg & Täby

  En garagebyggare som erbjuder totalentreprenad

  För alla byggnationer vi kan hjälpa till med kan vi arbeta som totalentreprenör. Vi bygger från grundläggning till färdigt garage eller carport. Oavsett om du vill bygga från lösvirke eller byggsats, oavsett om det handlar om enkel- eller dubbelgarage eller en funktionell carport. Våra certifierade hantverkare jobbar alltid med noggrannhet och precision.

  Privatkunder kan använda ROT-avdraget för garagebyggen

  Vi jobbar åt företag, bostadsrättsföreningar, företagare och privatkunder. Som privatkund kan du använda ROT-avdraget för att sänka priset för vissa typer av garagebyggen, närmare bestämt om det ska hänga samman med din privata bostad.

  Vi ger dig en gratis offert för ditt garage eller din carport

  Vill du ha en gratis offert för vad just ditt garage skulle kosta att bygga? Kontakta oss och berätta om dina önskemål för oss. Baserat på dem tar vi fram en offert som du får helt gratis. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggaren i Roslagen för att bygga ut en altan till vår äldre villa i Vallentuna. Smidig process från början till slut med snabb och bra kommunikation. Väldigt nöjd med vår nya uteplats. Rekommenderar starkt!

   Rolf, Vallentuna

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Roslagen för att renovera vårt badrum i Norrtälje. Väldigt trevligt bemötande och proffsigt utförande. Vi rekommenderar givetvis detta företag för framtida renoveringar, ombyggnationer och nybyggnationer.

   Villaägare, Norrtälje

   När vi skulle renovera taket till sommarstugan i Danderyd tog vi oss hjälp av Byggaren i Roslagen. Trevligt och bra bemötande. Kan varmt rekommendera denna firma. Supernöjd med allting. Fri offert med!

   Emma, Danderyd

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Bygge av altan. Roslagen

   Snickeri och uppbyggnad av altandäck till villaägare i Roslagen i Norrtälje.

   Utbyggnad villa. Östhammar Uppsala

   Tilläggsisolering av gammal del, utbyggnad av ny del på huset. Ny panel, fönster, dörrar, kök och badrum i Östhammar i Uppsala.

   Bygge av traktor garage. Norrtälje

   Totalentreprenad vid byggnation av traktor garage, ink. gjutning av grund i Sätuna Byväg, Norrtälje.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här