Bygga Attefallshus i Norrtälje, Åkersberga & Roslagen

Du behöver en professionell och pålitlig byggfirma bakom dig när du bestämt dig för att bygga ett attefallshus runt Roslagen. Med oss bakom dig kan du känna dig säker på att du får vad du betalar för och att ditt attefallshus kommer att hålla sig fint riktigt länge. Välkommen att höra av dig till oss med en förfrågan, en offert från oss är alltid kostnadsfri.

Attefallstillbyggnader

Vi kan även hjälpa er bygga attefallshus som inte kräver bygglov. Även attefallsgarage & attefallsbastu.

Bygga Bolundare

Har ni tänkt bygga en bolundare? Låt oss hjälpa er! Hör av dig idag för mera information.

Bygga Förråd & Friggebod

Vi har under åren byggt flera 100-tals förråd i Roslagen med omnejd.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Bygga ett Attefallshus & Bolundare i Roslagen, Norra Stockholm? Vi har utfört byggnationer i bl.a. Norrtälje, Rimbo, Rånäs, Knutby, Uppsala, Roslagen & Edsbro

  Stort utbud av tjänster för alla behov

  I vårt tjänsteutbud hittar du bygg- och renoveringstjänster som passar alla behov. Våra duktiga och utbildade hantverkare kan hjälpa dig att bygga attefallshus från lösvirke, men vi kan också erbjuda markarbete, installation av solceller, bygga altan och mycket mer.

  Anlita oss för:

  • Bygga attefallshus lösvirke och enligt byggsats
  • Komplementbyggnad
  • Attefallshus med toalett, källare, loft och bastu
  • Arkitektritningar
  • Konstruktionsritningar
  • Bygglov handläggning & assistans med kommun
  • Markarbeten
  • Stenspräckning & bergarbeten
  • Stomresning
  • Invändiga arbeten
  • Solceller

  Lokal byggfirma i Roslagen

  Vi är en lokal byggfirma med fäste i Roslagen och jobbar med stor utsträckning i norra Stockholm, så tveka inte att kontakta oss om du finns i Bergshamra, Rimbo, Gottröra, Edsbro, Östhammar, Skebobruk, Hallstavik, Grisslehamn, Gimo, Öregrund, Väddö, Vätö, Blidö, Gräsö, Rådmansö, Vaxholm, Åkersberga, Österåker, Ljusterö, Vallentuna eller Brottby.

  Trygghet hela vägen

  Att bygga ett attefallshus från grunden är en svår uppgift som kräver både kunskap och förståelse för husets konstruktion. Även om du bygger från färdig byggsats kan det vara svårt att få det rätt. Vi rekommenderar att du lämnar över jobbet till proffsen istället, så att du kan vara säker på att få ett bra resultat vid första försöket. Beställ en gratis offert från oss idag!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggaren i Roslagen för att bygga ut en altan till vår äldre villa i Vallentuna. Smidig process från början till slut med snabb och bra kommunikation. Väldigt nöjd med vår nya uteplats. Rekommenderar starkt!

   Rolf, Vallentuna

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Roslagen för att renovera vårt badrum i Norrtälje. Väldigt trevligt bemötande och proffsigt utförande. Vi rekommenderar givetvis detta företag för framtida renoveringar, ombyggnationer och nybyggnationer.

   Villaägare, Norrtälje

   När vi skulle renovera taket till sommarstugan i Danderyd tog vi oss hjälp av Byggaren i Roslagen. Trevligt och bra bemötande. Kan varmt rekommendera denna firma. Supernöjd med allting. Fri offert med!

   Emma, Danderyd

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Bygge av altan. Roslagen

   Snickeri och uppbyggnad av altandäck till villaägare i Roslagen i Norrtälje.

   Utbyggnad villa. Östhammar Uppsala

   Tilläggsisolering av gammal del, utbyggnad av ny del på huset. Ny panel, fönster, dörrar, kök och badrum i Östhammar i Uppsala.

   Bygge av traktor garage. Norrtälje

   Totalentreprenad vid byggnation av traktor garage, ink. gjutning av grund i Sätuna Byväg, Norrtälje.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här