Kontakta Byggföretag i norra Stockholm

Behov av en renovering, byggnation, tillbyggnation eller ombyggnation i Stor-Stockholm? Vi är en byggfirma som hjälper privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar & fastighetsägare med professionellt bemötande & till bra priser. Vi har tidigare arbetat i bl.a. Norrtälje, Djursholm, Hallstavik, Rimbo, Täby, Vaxholm, Åkersberga, Älmsta, Öregrund & Östhammar. Hör av dig till oss om du behöver hjälp. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Bygga Altan

Altaner, trädäck och andra tillbyggnader av hög klass. Kontakta oss idag för mera information!

Renovering

Letar du efter en professionell renoveringsfirma som kan hjälpa dig med någon typ av renovering i eller omkring Roslagen?

Fasadrenovering

Många års erfarenhet av att renovera, reparera och byta ut tegel-, trä-, sten- & plåtfasader.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av
  Söker ni en byggare i Roslagen?

  Vi har utfört uppdrag åt många olika slags kunder och i många olika slags fastigheter. Vi vänder oss mot privata beställare, företagskunder, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Tycker du inte att du passar in i någon av de grupperna? Kontakta oss ändå, om du har någon typ av bygguppdrag som behöver utföras kommer vi med största sannolikhet kunna hjälpa dig också.

  Renoveringsfirma i Norra Stockholm Allt inom Renovering, Bygg & Tillbyggnation. Hör av dig till våra hantverkare från Roslagen idag!

  Kontakta oss för en kostnadsfri offert

  Nu när du läst om tjänsterna vi erbjuder återstår bara för dig att göra slag i saken och kontakta oss. Vi står redo att svara på frågor om stort och smått inom allt som har med bygg att göra. Utifrån ditt samtal tar vi sedan fram en offert som du får av oss helt utan kostnad och utan att du förbinder dig till någonting. Vid särskilt omfattande uppdrag besöker vi gärna arbetsplatsen för att få en tydlig bild av vad uppdraget kräver, även det är kostnadsfritt. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggaren i Roslagen för att bygga ut en altan till vår äldre villa i Vallentuna. Smidig process från början till slut med snabb och bra kommunikation. Väldigt nöjd med vår nya uteplats. Rekommenderar starkt!

   Rolf, Vallentuna

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Roslagen för att renovera vårt badrum i Norrtälje. Väldigt trevligt bemötande och proffsigt utförande. Vi rekommenderar givetvis detta företag för framtida renoveringar, ombyggnationer och nybyggnationer.

   Villaägare, Norrtälje

   När vi skulle renovera taket till sommarstugan i Danderyd tog vi oss hjälp av Byggaren i Roslagen. Trevligt och bra bemötande. Kan varmt rekommendera denna firma. Supernöjd med allting. Fri offert med!

   Emma, Danderyd

   Målgrupper Vi hjälper både större och mindre kunder. Bland annat privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er!

   Privatperson

   Är ni en privatperson som funderar på en renovering eller byggnation? Vi ordnar det åt dig och hjälper dig med rotavdraget. Om ni har frågor eller funderingar kan ni alltid kontakta oss!

   Fastighetsägare

   Vi har hjälpt många fastighetsägare under senaste åren i norra Stockholm. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med er fastighet. Vi erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag.

   Bostadsrättförening

   Är ni en BRF som behöver hjälp från en byggfirma? Kontakta oss så ger vi er ett bra pris för ert nästa uppdrag. Vi har hjälpt många bostadsrättsföreningar.

   Företag

   Som totalentreprenör letar vi alltid efter andra företag att samarbeta med. Kontakta oss för att bli vår nästa samarbetspartner i norra Stockholm.

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Bygge av altan. Roslagen

   Snickeri och uppbyggnad av altandäck till villaägare i Roslagen i Norrtälje.

   Utbyggnad villa. Östhammar Uppsala

   Tilläggsisolering av gammal del, utbyggnad av ny del på huset. Ny panel, fönster, dörrar, kök och badrum i Östhammar i Uppsala.

   Bygge av traktor garage. Norrtälje

   Totalentreprenad vid byggnation av traktor garage, ink. gjutning av grund i Sätuna Byväg, Norrtälje.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här