Kontakta Byggföretag i norra Stockholm

Behov av en renovering, byggnation, tillbyggnation eller ombyggnation i Stor-Stockholm? Vi är en byggfirma som hjälper privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar & fastighetsägare med professionellt bemötande & till bra priser. Vi har tidigare arbetat i bl.a. Norrtälje, Djursholm, Hallstavik, Rimbo, Täby, Vaxholm, Åkersberga, Älmsta, Öregrund & Östhammar. Hör av dig till oss om du behöver hjälp. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Bygga Altan

Altaner, trädäck och andra tillbyggnader av hög klass. Kontakta oss idag för mera information!

Renovering

Letar du efter en professionell renoveringsfirma som kan hjälpa dig med någon typ av renovering i eller omkring Roslagen?

Fasadrenovering

Många års erfarenhet av att renovera, reparera och byta ut tegel-, trä-, sten- & plåtfasader.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Söker ni en byggare i Roslagen?

  Vi har utfört uppdrag åt många olika slags kunder och i många olika slags fastigheter. Vi vänder oss mot privata beställare, företagskunder, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Tycker du inte att du passar in i någon av de grupperna? Kontakta oss ändå, om du har någon typ av bygguppdrag som behöver utföras kommer vi med största sannolikhet kunna hjälpa dig också.

  Renoveringsfirma i Norra Stockholm Allt inom Renovering, Bygg & Tillbyggnation. Hör av dig till våra hantverkare från Roslagen idag!

  Kontakta oss för en kostnadsfri offert

  Nu när du läst om tjänsterna vi erbjuder återstår bara för dig att göra slag i saken och kontakta oss. Vi står redo att svara på frågor om stort och smått inom allt som har med bygg att göra. Utifrån ditt samtal tar vi sedan fram en offert som du får av oss helt utan kostnad och utan att du förbinder dig till någonting. Vid särskilt omfattande uppdrag besöker vi gärna arbetsplatsen för att få en tydlig bild av vad uppdraget kräver, även det är kostnadsfritt. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Niklas Munkvall
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris – och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Bygge av altan. Roslagen

   Snickeri och uppbyggnad av altandäck till villaägare i Roslagen i Norrtälje.

   Utbyggnad villa. Östhammar Uppsala

   Tilläggsisolering av gammal del, utbyggnad av ny del på huset. Ny panel, fönster, dörrar, kök och badrum i Östhammar i Uppsala.

   Bygge av traktor garage. Norrtälje

   Totalentreprenad vid byggnation av traktor garage, ink. gjutning av grund i Sätuna Byväg, Norrtälje.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Niklas Munkvall
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här