Renovera Badrum i Norrtälje, Åkersberga & Roslagen

Om du har ett badrum som behöver renoveras eller fräschas upp har vi all kompetens som krävs. Vi kan ta hand om en totalrenovering av badrum som totalentreprenör, inklusive el och VVS-tjänster. Självklart tar vi oss också an mindre uppdrag, allt från installationer av vitvaror till kakling och tätskikt. Vi jobbar i Roslagen med omnejd inkluderat orter som Vallentuna, Norrtälje, Uppsala & Täby. Välkommen att höra av dig till oss med en förfrågan, en offert från oss är alltid kostnadsfri.

Badrumsrenoveringar

Vi renoverar badrum, toaletter, wc, våtrum & tvättstugor till bra priser!

Renovera Våtrum

Vi kan hjälpa er med alla slags renoveringar av våtrum, tvättrum & m.m.

Plattsättning

Vi erbjuder kompletta lösningar inom kakel, klinker- & plattsättning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behov av en Badrumsrenovering i Roslagen & Norrtälje? Vi har utfört renoveringar av badrum i bl.a. Norrtälje, Rimbo, Rånäs, Knutby, Uppsala, Roslagen & Edsbro

  En pålitlig badrumsentreprenör i norra Stockholm

  Vi jobbar åt bostadsrättsföreningar, företag, privatpersoner och fastighetsägare i orter som Norrtälje, Rimbo, Rånäs, Knutby, Uppsala och Roslagen. Det finns inga uppdrag som är för stora eller små för att våra skickliga hantverkare ska kunna leverera ett resultat du blir nöjd med. Här följer några exempel på våra tjänster inom badrumsrenoveringar:

  • Flytspackling
  • Plattsättning
  • Mosaik
  • Klinkergolv
  • Vattenburen golvvärme
  • Plattor i bland annat natursten, marmor och granit

  Utnyttja ROT-avdraget för badrumsrenoveringen hemma

  Som privatperson kan du i många fall sänka kostnaden för våra tjänster med ROT-avdraget, fråga oss hur när du kontaktar oss så hjälper vi dig.

  Kontakta oss för badrumsrenovering med totalentreprenad

  Vad vill du ha hjälp med? Oavsett om du har frågor om materialval, något annat om badrum eller vet precis vad du vill ha så står vi redo att hjälpa dig. Vi ger dig en offert helt utan kostnad.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggaren i Roslagen för att bygga ut en altan till vår äldre villa i Vallentuna. Smidig process från början till slut med snabb och bra kommunikation. Väldigt nöjd med vår nya uteplats. Rekommenderar starkt!

   Rolf, Vallentuna

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Roslagen för att renovera vårt badrum i Norrtälje. Väldigt trevligt bemötande och proffsigt utförande. Vi rekommenderar givetvis detta företag för framtida renoveringar, ombyggnationer och nybyggnationer.

   Villaägare, Norrtälje

   När vi skulle renovera taket till sommarstugan i Danderyd tog vi oss hjälp av Byggaren i Roslagen. Trevligt och bra bemötande. Kan varmt rekommendera denna firma. Supernöjd med allting. Fri offert med!

   Emma, Danderyd

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Bygge av altan. Roslagen

   Snickeri och uppbyggnad av altandäck till villaägare i Roslagen i Norrtälje.

   Utbyggnad villa. Östhammar Uppsala

   Tilläggsisolering av gammal del, utbyggnad av ny del på huset. Ny panel, fönster, dörrar, kök och badrum i Östhammar i Uppsala.

   Bygge av traktor garage. Norrtälje

   Totalentreprenad vid byggnation av traktor garage, ink. gjutning av grund i Sätuna Byväg, Norrtälje.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här