Bygga Stuga & Fritidshus i Norrtälje, Åkersberga & Roslagen

Att bygga ett fritidshus eller en sommarstuga behöver inte vara svårt om du väljer rätt byggföretag. Vi är en byggfirma i Roslagen som har mångårig kunskap av att bygga stugor, minihus & fritidshus och kan även komplettera med fina attefallsgarage eller attefallstillbyggnader.

Husbyggnation

Du väljer själv om du vill bygga stuga med lösvirke eller om du föredrar ett bygge enligt byggsats.

Bygga Attefallshus

Vi har god erfarenhet med att bygga attefallshus som passar utmärkt för att utöka bostadsytan.

Bygga Minihus

Hör av dig till oss så ser vi över hur vi kan hjälpa er. Givetvis erbjuder vi ett gratis prisförslag.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Bygga en Stuga eller ett Fritidshus i Roslagen? Vi har utfört husbyggen i Åkersberga, Norrtälje, Österåker, Norra Stockholm m.fl.

  Vi bygger dina drömmars stuga

  Att bygga en hel stuga på egen hand är fullt möjligt, men utan rätt verktyg och kunskap blir det betydligt knepigare. Därför rekommenderar vi dig att lämna över jobbet till oss istället. Det enda du behöver göra är att berätta för oss vad du vill ha och vilken typ av stuga som passar dig bäst. Vi bygger stuga och fritidshus med:

  • Loft/sovloft
  • Toalett
  • Källare
  • Vinterboning/isolering
  • Bastu

  Husbyggare i Roslagen

  Våra husbyggare arbetar i bl.a. Norrtälje, Stockholm, Bergshamra, Rimbo, Gottröra, Edsbro, Östhammar, Skebobruk, Hallstavik, Grisslehamn, Gimo, Öregrund, Väddö, Vätö, Blidö, Gräsö, Rådmansö, Vaxholm, Åkersberga, Österåker, Ljusterö, Vallentuna, Brottby m.fl.

  Totalentreprenad för din bekvämlighet

  Vi är en lokal byggfirma i Stockholm som är stolta över vårt stora kontaktnät. Tack vare våra duktiga samarbetspartners kan vi erbjuda dig totalentreprenad i samband med att du vill bygga ett fritidshus med oss. Vi har entreprenörerna som krävs för att genomföra markarbete, stenspräckning och bergarbeten, grundläggning på plintar, stomresning, installation av solceller och mycket mer.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggaren i Roslagen för att bygga ut en altan till vår äldre villa i Vallentuna. Smidig process från början till slut med snabb och bra kommunikation. Väldigt nöjd med vår nya uteplats. Rekommenderar starkt!

   Rolf, Vallentuna

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Roslagen för att renovera vårt badrum i Norrtälje. Väldigt trevligt bemötande och proffsigt utförande. Vi rekommenderar givetvis detta företag för framtida renoveringar, ombyggnationer och nybyggnationer.

   Villaägare, Norrtälje

   När vi skulle renovera taket till sommarstugan i Danderyd tog vi oss hjälp av Byggaren i Roslagen. Trevligt och bra bemötande. Kan varmt rekommendera denna firma. Supernöjd med allting. Fri offert med!

   Emma, Danderyd

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Bygge av altan. Roslagen

   Snickeri och uppbyggnad av altandäck till villaägare i Roslagen i Norrtälje.

   Utbyggnad villa. Östhammar Uppsala

   Tilläggsisolering av gammal del, utbyggnad av ny del på huset. Ny panel, fönster, dörrar, kök och badrum i Östhammar i Uppsala.

   Bygge av traktor garage. Norrtälje

   Totalentreprenad vid byggnation av traktor garage, ink. gjutning av grund i Sätuna Byväg, Norrtälje.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här