Bygga & Hyra Byggställning i Roslagen

Med vår byggentreprenad får du snabbt och enkelt en byggställning som passar dina behov.  Vi är ett professionellt byggföretag med bas i Roslagen som jobbar i hela regionen inkluderat orter som Norrtälje, Rimbo & Vallentuna. Slå oss bara en signal och berätta mer om din fastighet!

Montering av Ställning

När du ska genomföra arbete på hög höjd är det mycket viktigt att du är trygg och säker.

Säkra Byggställningar

Därför bör du alltid vänta dig till en professionell byggfirma som kan hjälpa dig med uthyrning och montering av byggställningar

Uthyrning av Ställning

Vi erbjuder rullställningar, fasadställningar, modulställningar, ramställningar, systemställningar m.fl.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.






  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga & Hyra Byggställning i Roslagen & Norrtälje? Vi hyr ut ställningar i bl.a. Norrtälje, Rimbo, Täby, Vaxholm, Åkersberga, Öregrund & Östhammar

  Anlita professionella och kompetenta hantverkare

  Vår byggfirma arbetar endast med de bästa och mest pålitliga hantverkarna i branschen. Du kan således känna dig säker på att du får ett fackmannamässigt resultat och att du får vad du betalar för. Här finns både utbildning, certifiering och behörighet för att du ska få den bästa upplevelsen med vår firma. Bakom dig har du alltid en ansvarsförsäkring och en 100 % nöjd kundgaranti. Skulle det vara något som du blir missnöjd med är det bara att säga till, så åtgärdar vi problemet direkt.

  Byggställning för företag och fastigheter

  Vi arbetar med kunder inom alla kundgrupper. Vill du som fastighetsägare eller företagare få hjälp med renovering, montering av byggställning eller ombyggnation är du välkommen att höra av dig till oss. Vi har både fasadställningar, modulställningar, ramställningar, systemställningar och rullställningar. Anlitar du oss privat kan du nyttja ROT-avdraget!

  Uthyrning av byggställning för privatperson

  Är du husägare och vill renovera taket eller fasaden på ditt hus på egen hand? Då kommer du att behöva en riktigt bra och pålitlig byggställning som du kan använda dig av. Vi erbjuder stabila och moderna byggställningar som är enkla att montera. Om tiden inte räcker till kan vi genomföra hela monteringen åt dig. Kontakta oss för att beställa en gratis offert på arbetet. Vi finns här för dig och kan även fungera som bollplank när du vill bolla tankar och idéer.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!






   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggaren i Roslagen för att bygga ut en altan till vår äldre villa i Vallentuna. Smidig process från början till slut med snabb och bra kommunikation. Väldigt nöjd med vår nya uteplats. Rekommenderar starkt!

   Rolf, Vallentuna

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Roslagen för att renovera vårt badrum i Norrtälje. Väldigt trevligt bemötande och proffsigt utförande. Vi rekommenderar givetvis detta företag för framtida renoveringar, ombyggnationer och nybyggnationer.

   Villaägare, Norrtälje

   När vi skulle renovera taket till sommarstugan i Danderyd tog vi oss hjälp av Byggaren i Roslagen. Trevligt och bra bemötande. Kan varmt rekommendera denna firma. Supernöjd med allting. Fri offert med!

   Emma, Danderyd

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Bygge av altan. Roslagen

   Snickeri och uppbyggnad av altandäck till villaägare i Roslagen i Norrtälje.

   Utbyggnad villa. Östhammar Uppsala

   Tilläggsisolering av gammal del, utbyggnad av ny del på huset. Ny panel, fönster, dörrar, kök och badrum i Östhammar i Uppsala.

   Bygge av traktor garage. Norrtälje

   Totalentreprenad vid byggnation av traktor garage, ink. gjutning av grund i Sätuna Byväg, Norrtälje.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!






    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här