Renovera Källare i Norrtälje, Åkersberga & Roslagen

Funderar du på att genomföra en källarrenovering? Låt våra skickliga hantverkare, snickare och målare göra jobbet så får du ett resultat där kunnandet märks i detaljerna. Vi hjälper till med källarrenoveringar i och i trakterna runt Roslagen och Norrtälje. Vi har tidigare jobbat för kunder i bland annat Edsbro, Älmsta, Almunge, Knivsta, Finsta och Hallstavik. Vi renoverar källare åt bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företagare och privatpersoner.

Källarrenovering

Vårt byggföretag erbjuder totallösningar inom renovering av källare.

Källarkonvertering

Vi kan hjälpa er med konvertering av källare & andra bostadsanpassningar.

Dränering

Vid behov kan vi även hjälpa er med dränering av källare & husgrund.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Renovering av Källare i Roslagen & Norrtälje Vi har utfört källarrenoveringar i bl.a. Åkersberga, Märsta, Odensala, Sigtuna, Rosersberg, Täby & Sollentuna

  Dags att höja fastighetsvärdet med en källarrenovering?

  Hur vill du att din källare ska se ut? Vill du göra om källaren till boyta för uthyrning? Kanske skapa en relaxavdelning, eller bygga en separat ingång till en tvättstuga? Oavsett vilka önskemål du har kan vi erbjuda våra tjänster som totalentreprenör där vi tar hand om hela renoveringen från början till slut. Det inkluderar eventuellt behov av VVS- och elektriker-tjänster.

  Källarrenovering ger rätt till ROT-avdrag

  Om du vill renovera källaren i din bostad så ger det dig rätt att utnyttja ROT-avdraget. Vi hjälper dig i sådana fall att sänka kostnaden för våra tjänster med upp till 30 procent

  Hör av dig till oss för prisuppgifter

  Vad kostar en källarrenovering? Det är förstås helt omöjligt att svara på rak arm med tanke på att alla källarrenoveringar är unika. Kontakta oss så ger vi dig en offert kostnadsfritt.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggaren i Roslagen för att bygga ut en altan till vår äldre villa i Vallentuna. Smidig process från början till slut med snabb och bra kommunikation. Väldigt nöjd med vår nya uteplats. Rekommenderar starkt!

   Rolf, Vallentuna

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Roslagen för att renovera vårt badrum i Norrtälje. Väldigt trevligt bemötande och proffsigt utförande. Vi rekommenderar givetvis detta företag för framtida renoveringar, ombyggnationer och nybyggnationer.

   Villaägare, Norrtälje

   När vi skulle renovera taket till sommarstugan i Danderyd tog vi oss hjälp av Byggaren i Roslagen. Trevligt och bra bemötande. Kan varmt rekommendera denna firma. Supernöjd med allting. Fri offert med!

   Emma, Danderyd

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Bygge av altan. Roslagen

   Snickeri och uppbyggnad av altandäck till villaägare i Roslagen i Norrtälje.

   Utbyggnad villa. Östhammar Uppsala

   Tilläggsisolering av gammal del, utbyggnad av ny del på huset. Ny panel, fönster, dörrar, kök och badrum i Östhammar i Uppsala.

   Bygge av traktor garage. Norrtälje

   Totalentreprenad vid byggnation av traktor garage, ink. gjutning av grund i Sätuna Byväg, Norrtälje.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här