Stomresning i Norrtälje, Åkersberga & Roslagen

Är det dags att ta tag i husbygget på allvar? Det första steget för att du ska kunna bygga ditt drömboende är att kontakta en byggfirma med totalentreprenad.

Stombyggare

i är en komplett, heltäckande och pålitlig byggentreprenad som hjälper dig med hela eller delar av ditt projekt.

Husbyggare

Har ni tänkt bygga ett hus? Låt oss hjälpa er! Hör av dig idag för mera information.

Byggsats & Lösvirke

Kontakta oss för att boka in ett platsbesök eller för att beställa en gratis offert från våra hantverkare!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Bygga Stommar i Roslagen, Norra Stockholm? Vi har utfört byggnationer i bl.a. Norrtälje, Rimbo, Rånäs, Knutby, Uppsala, Roslagen & Edsbro

  Stomresning för företag, fastighet och privatperson

  Oavsett vilken kundgrupp du tillhör kan du vara säker på att vår byggfirma hjälper dig. Vi har mångårig erfarenhet av branschen och kunskapen som krävs för att arbeta med både företagare, fastighetsägare och privatpersoner. Det innebär att vi även kan erbjuda våra tjänster för alla fastighetstyper – från sommarstugor och fritidshus till hyresfastigheter, företag, kommersiella fastigheter, kontor och mycket mer.

  Boka stomresning med våra duktiga hantverkare idag

  Behöver du hjälp med hela eller delar av din stomresning? Då är du välkommen att höra av dig till oss. Vi kan erbjuda professionell hjälp med allt vad ett husbygge innebär. Naturligtvis ger hela entreprenaden av utbildade, behöriga och certifierade hantverkare som har lång erfarenhet och kunskap inom branschen.

  Vi erbjuder:

  • Resning av stommar
  • Montering av prefab-väggar
  • Resning av bärande väggar och väggar inomhus
  • Montering av takstolar
  • Montering av undertak
  • Totalentreprenad i egen regi

  100 % nöjd kundgaranti på arbetet

  Vår främsta uppgift är att se till att du som kund blir nöjd och att du får en stomresning som är fackmannamässigt utförd. Med vår 100 % nöjd kundgaranti kan du vara säker på att du får ett hus som kommer stå sig länge och att du faktiskt får vad du betalar för. Vår garanti säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt nöjd och har gett ditt godkännande. Annars stannar vi kvar och fortsätter arbetet! Vi har arbetat i Norrtälje, Rimbo, Rånäs, Knutby, Uppsala, Roslagen, Edsbro, Älmsta, Almunge, Knivsta, Finsta, Hallstavik, Blidö, Brottby m.fl.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggaren i Roslagen för att bygga ut en altan till vår äldre villa i Vallentuna. Smidig process från början till slut med snabb och bra kommunikation. Väldigt nöjd med vår nya uteplats. Rekommenderar starkt!

   Rolf, Vallentuna

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Roslagen för att renovera vårt badrum i Norrtälje. Väldigt trevligt bemötande och proffsigt utförande. Vi rekommenderar givetvis detta företag för framtida renoveringar, ombyggnationer och nybyggnationer.

   Villaägare, Norrtälje

   När vi skulle renovera taket till sommarstugan i Danderyd tog vi oss hjälp av Byggaren i Roslagen. Trevligt och bra bemötande. Kan varmt rekommendera denna firma. Supernöjd med allting. Fri offert med!

   Emma, Danderyd

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Bygge av altan. Roslagen

   Snickeri och uppbyggnad av altandäck till villaägare i Roslagen i Norrtälje.

   Utbyggnad villa. Östhammar Uppsala

   Tilläggsisolering av gammal del, utbyggnad av ny del på huset. Ny panel, fönster, dörrar, kök och badrum i Östhammar i Uppsala.

   Bygge av traktor garage. Norrtälje

   Totalentreprenad vid byggnation av traktor garage, ink. gjutning av grund i Sätuna Byväg, Norrtälje.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här