Fasadrenovering i Norrtälje, Åkersberga & Roslagen

Har du en fastighet vars fasad behöver en uppfräschning? Plågas fasaden på din bostad av ruttna plankor eller har färgen börjat flagna? Då är vi byggföretaget som kan hjälpa dig. Vår erfarna personal är experter på allt som har med panelarbeten att göra. Vi tar oss an uppdrag i Roslagen med omnejd inkluderat orter som Norrtälje, Täby, Danderyd, Vaxholm & Älmsta. Kontakta oss för att få en offert för ditt panelarbete.

Panelbyten

Vi byter ut alla slags träpaneler (både ytter- och innerpaneler). Hör av dig idag!

Renovera Fasad

Vi kan hjälpa er med alla slags renoveringar & putsningar av fasader.

Fasadmålning

Vi har lång erfarenhet av att måla om villor, hus, torp & sommarstugor.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.






  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behöver ni hjälp med att Renovera er Fasad i Roslagen & Norrtälje? Vi arbetar i bl.a. Täby, Danderyd, Djursholm, Åkersberga, Älmsta, Öregrund & Norrtälje

  En byggmästare som kan fasader

  Vi har många års erfarenhet av byggbranschen och har renoverat, reparerat och bytt ut tegel-, trä-, sten- och plåtfasader. När du anlitar oss kan du räkna med att få en skräddarsydd lösning som passar just dina förutsättningar. Du väljer material och utförande och andra krav du vill att din nya fasad ska motsvara och vi gör verklighet av dem. Vi byter ut ruttna plankor i träfasader, tilläggsisolerar och mycket mer därtill:

  • Byten av träfasad
  • Fasadrenovering
  • Panelbyten
  • Fasadmålning
  • Fogning
  • Tilläggsisolering

  Våra kunder

  Vi är ett väletablerat byggföretag med många lyckade kundprojekt i bagaget. Under vår verksamma tid har våra duktiga hantverkare hjälpt kunder i bland annat Huddinge, Farsta och Trångsund. Tack vare detta är vi numera stolta över att ofta få nya jobb baserat på omdömen från våra tidigare kunder. Vi levererar hög kvalitet till bra priser och lämnar gärna ut referenser mot förfrågan. Vi ger dig 100% nöjd kundgaranti på alla tjänster vi utför.

  Fasaden är viktig – hör av dig till oss redan idag

  Det spelar ingen roll vad det är för typ av fasad du har, våra duktiga hantverkare kan hjälpa dig. Om fasaden läcker, ser ofräsch ut eller plågas av något annat problem är det inget att vänta på – kontakta oss så hjälper vi dig. Vad kostar ett panelbyte i Roslagen? Det kan du väldigt enkelt ta reda på genom att kontakta oss. Vi står också redo att svara på eventuella frågor och funderingar om panelbyten. Hur som helst mynnar vårt samtal ut i att vi räknar fram ett kostnadsförslag som du får av oss helt gratis och utan krav på motprestation. Välkommen!

  Spara uppvärmningskostnader med en tilläggsisolering

  Att renovera, reparera eller byta ut fasaden är så gott som alltid en investering. Fasaden är det första som möter de som besöker din fastighet, och första intrycket är viktigt. Att tilläggsisolera fasaden är en investering i dubbel bemärkelse. Det är inte bara det att fasaden får en rent kosmetisk uppfräschning, fastigheten blir också mer energieffektiv. Med en tilläggsisolering kommer du se besparingarna i uppvärmningskostnader redan samma år som isoleringen utfördes.

  Billigare panelarbeten hemma med rotavdraget

  Är du intresserad av att vi ska utföra någon form av panelarbete på din bostad? Förutsatt att du själv äger bostaden så kan du i sådana fall använda dig av rotavdraget för att sänka totalkostnaden för panelarbetet med upp till 50 000 kronor. Vi hjälper dig med pappersarbetet kring avdraget men rekommenderar att du på förhand kontaktar Skatteverket för att förvissa dig om att du har rätt till avdraget.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!






   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggaren i Roslagen för att bygga ut en altan till vår äldre villa i Vallentuna. Smidig process från början till slut med snabb och bra kommunikation. Väldigt nöjd med vår nya uteplats. Rekommenderar starkt!

   Rolf, Vallentuna

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Roslagen för att renovera vårt badrum i Norrtälje. Väldigt trevligt bemötande och proffsigt utförande. Vi rekommenderar givetvis detta företag för framtida renoveringar, ombyggnationer och nybyggnationer.

   Villaägare, Norrtälje

   När vi skulle renovera taket till sommarstugan i Danderyd tog vi oss hjälp av Byggaren i Roslagen. Trevligt och bra bemötande. Kan varmt rekommendera denna firma. Supernöjd med allting. Fri offert med!

   Emma, Danderyd

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Bygge av altan. Roslagen

   Snickeri och uppbyggnad av altandäck till villaägare i Roslagen i Norrtälje.

   Utbyggnad villa. Östhammar Uppsala

   Tilläggsisolering av gammal del, utbyggnad av ny del på huset. Ny panel, fönster, dörrar, kök och badrum i Östhammar i Uppsala.

   Bygge av traktor garage. Norrtälje

   Totalentreprenad vid byggnation av traktor garage, ink. gjutning av grund i Sätuna Byväg, Norrtälje.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!






    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här