Renovering i Norrtälje, Åkersberga & Roslagen

Letar du efter en professionell renoveringsfirma som kan hjälpa dig med någon typ av renovering i eller omkring Roslagen? Då har du hittat rätt. Vi är ett väletablerat byggföretag med kapacitet att ta hand om det mesta inom renoveringar. Vi renoverar hus, lägenheter, kök, källare och mycket annat. Vi jobbar i Roslagen med omnejd inkluderat orter som Vallentuna, Norrtälje, Uppsala & Täby. Välkommen att höra av dig till oss med en förfrågan, en offert från oss är alltid kostnadsfri.

Badrumsrenoveringar

Vi renoverar badrum, toaletter, wc, våtrum & tvättstugor till bra priser!

Köksrenovering

Vi kan hjälpa er med alla slags renoveringar av kök, ink köksluckor, köksöar & m.m.

Hus- & lägenhetsrenoveringar

Vi erbjuder kompletta totalrenoveringar av hus, villor, sommarstugor & lägenheter.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behov av en Renovering i Roslagen & Norrtälje? Vi utför renoveringar i bl.a. Vallentuna, Norrtälje, Uppsala & Täby

  Skickliga hantverkare med känsla för detaljer

  För alla våra renoveringstjänster gäller att vi kan erbjuda totalentreprenad. Vi har ett arbetslag bestående av personal med olika specialistkompetenser och kan i och med det hantera allt i renoveringsväg. Utöver det har vi ett brett kontaktnät att dra nytta av vid särskilt krävande renoveringar. Detta gör att du kan anlita oss för att ta hand om din renovering från början till slut, utan att du behöver anlita separata underentreprenörer för installation av el, VVS mm. För din bekvämlighets skull tar vi hand om allt. Självklart kan vi också åta oss delar av en renovering. Det är dina önskemål som avgör. Här följer några av renoveringarna vi utför:

  • Totalrenoveringar – hus, lägenheter, kontors- och butikslokaler mm.
  • Ombyggnader
  • Badrumsrenoveringar
  • Källarrenoveringar
  • Vindsrenoveringar
  • Köksrenoveringar

  Våra kunder

  Under våra år i branschen har vi renoverat åt företag, privatpersoner: BRF:er och fastighetsutvecklare. Alltid med samma känsla för finess och detaljer och med noggrannhet och precision. Resultatet av våra renoveringar blir alltid att bruksvärdet såväl som det ekonomiska värdet höjs. Du hittar nöjda tidigare kunder till oss i bland annat Danderyd, Norrtälje, Vaxholm & Uppsala. Mot förfrågan får du gärna ta del av referenser från våra tidigare kunder.

  Renoveringar inom budget- och tidsplanering

  Vi lägger stor vikt vid att utföra alla renoveringsuppdrag så kostnadseffektivt som möjligt. Vår projektledning säkerställer att rätt personal alltid finns på plats så att arbetet fortskrider hela tiden. Vi avslutar alltid våra uppdrag inom avtalade tids- och budgetgränser. Vi är ett tryggt alternativ för alla typer av renoveringar. Vårt företag har självklart F-skattsedel, ansvarsförsäkringar och god ekonomi.

  Renovera billigare med rotavdraget

  Ta reda på om du kan sänka kostnaden för en hemmarenovering med upp till 50 000 kronor genom att kontakta Skatteverket. Om du får det så hjälper vi dig med pappersarbetet. Rotavdraget dras av på arbetskostnaden för en tjänst. När du får en offert av oss finns alla utgiftsposter redovisade så du kan se exakt hur mycket pengar du har möjlighet att spara.

  Vad kostar en renovering i Roslagen?

  Det går förstås inte att ge ett rakt svar på den frågan utan att vi först vet mer om vad och hur du vill att vi ska renovera. Du kan dock väldigt enkelt få reda på exakt vad det skulle kosta. Kontakta oss så pratar vi om ditt projekt. När vi vet dina önskemål sätter vi oss och räknar fram en offert. Offerten får du av oss helt utan kostnad och utan att du förbinder dig till något. I offerten står det pris du betalar i slutändan, inga dolda kostnader eller andra avgifter tillkommer.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggaren i Roslagen för att bygga ut en altan till vår äldre villa i Vallentuna. Smidig process från början till slut med snabb och bra kommunikation. Väldigt nöjd med vår nya uteplats. Rekommenderar starkt!

   Rolf, Vallentuna

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Roslagen för att renovera vårt badrum i Norrtälje. Väldigt trevligt bemötande och proffsigt utförande. Vi rekommenderar givetvis detta företag för framtida renoveringar, ombyggnationer och nybyggnationer.

   Villaägare, Norrtälje

   När vi skulle renovera taket till sommarstugan i Danderyd tog vi oss hjälp av Byggaren i Roslagen. Trevligt och bra bemötande. Kan varmt rekommendera denna firma. Supernöjd med allting. Fri offert med!

   Emma, Danderyd

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Bygge av altan. Roslagen

   Snickeri och uppbyggnad av altandäck till villaägare i Roslagen i Norrtälje.

   Utbyggnad villa. Östhammar Uppsala

   Tilläggsisolering av gammal del, utbyggnad av ny del på huset. Ny panel, fönster, dörrar, kök och badrum i Östhammar i Uppsala.

   Bygge av traktor garage. Norrtälje

   Totalentreprenad vid byggnation av traktor garage, ink. gjutning av grund i Sätuna Byväg, Norrtälje.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här