Byggföretag i Åkersberga & Österåker, Roslagen

Letar du efter en professionell och pålitlig byggfirma som kan hjälpa dig att renovera fastigheten i Åkersberga, Österåker eller närliggande områden? Då har du kommit rätt.

Nybyggnation & Snickeri

Vi anlitas flitigt av privatkunder, såväl som företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Renovering & Tillbyggnad

Vi är ett serviceorienterat byggföretag som renoverar, bygger nytt och bygger om alla fastighetstyper utifrån kundens önskemål och fastighetens unika förutsättningar.

Anläggning & Trädgård

Hör av dig till oss så sätter vi i gång och förverkligar dina byggdrömmar!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Erfaren Byggfirma i Åkersberga & Österåker, Roslagen Kontakta oss för en gratis offert för ditt byggprojekt!

  Vi renoverar i Åkersberga & Österåker med omnejd

  Vi jobbar nära våra kunder för att kunna erbjuda den bästa och snabbaste servicen. Vi prioriterar noggrannhet, punktlighet och säkerhet. Vårt verksamhetsområde täcker bland annat in Åkersberga, Österåker, Roslagen, Vallentuna, Sollentuna, Ormsta, Edsviken, Brottby, Hacksta, Bällsta, Hägernäs, Vallbostrand, Vaxholm, Djursholm, Gustavslund, Tingvalla, Stocksund, Ullna, Danderyd, Gröndal, Enebyberg, Kårsta, Gribbylund, Lindholmen, Täby och Väsby.

  Fackmannamässigt resultat på alla byggnader

  Oavsett om vi renoverar kommersiella byggnader eller en villa garanterar vi att utförandet är fackmannamässigt. Vi renoverar bland annat villor, radhus, sommarstugor, båthus, kyrkor, skolor, kontorsbyggnader och lagerlokaler. Kontakta oss för en gratis offert för ditt byggprojekt!

  Vårt breda tjänsteutbud

  Vi är en professionell och kunnig firma som utför alla sorters bygguppdrag, från mindre lagningar till stora renoveringsarbeten och nybyggnation. Våra tjänster inkluderar bland annat:

  • Renovering av hus och villa
  • Renovering av lägenhet
  • Köksrenovering
  • Källarrenovering & dränering
  • Badrumsrenovering
  • Fönsterrenovering
  • Bygge av attefallshus
  • Bygge av altan eller uteplats
  • Fasadrenovering & fasadbyte
  • Montering, hyra och nedmontering av byggställning

  En totalentreprenör du kan lita på

  Att renovera en villa eller bygga ett nytt hus är ofta komplexa och omfattande arbeten som kräver erfarenhet såväl som rätt kunskap och behörighet. Vi har varit verksamma i byggbranschen i över 20 år. Under den tiden har vi byggt upp ett brett kontaktnät med duktiga målare, snickare, elektriker, takläggare, plattsättare och VVS-montörer. Tillsammans utför vi alla sorters byggnationer på ett säkert och tryggt sätt. När du anlitar oss som totalentreprenör ansvarar vi för alla moment, från planering och kommunikation till slutförande och besiktning.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här