Byggföretag i Bergshamra, Norrtälje Kommun

Välkommen till Bergshamras bästa byggfirma! Här får du tillgång till pålitliga och skickliga hantverkare som hjälper dig med alla sorters byggtjänster.

Nybyggnation & Snickeri

Vi erbjuder säkra, skräddarsydda lösningar åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Bergshamra med omnejd.

Renovering & Tillbyggnad

Vår byggfirma har över 20 års erfarenhet inom bygg och renovering

Anläggning & Trädgård

Vi erbjuder kompletta tjänster inom stenläggning & trädgårdsarbeten. Hör av sig till oss för en gratis offert!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Erfaren Byggfirma i Bergshamra, Roslagen Boka gärna in ett personligt möte där vi kan diskutera dina önskemål. Självklart får du alltid en offert från oss helt utan kostnad.

  Trygg renovering i Bergshamra

  När du anlitar vår byggfirma kan du känna dig trygg. Vi håller oss till avtalad tidsplan och budget samt ser till att renoveringen håller högsta kvalitet. Vi renoverar alla typer av byggnader, från radhus och villor till kommersiella fastigheter. Vi är baserade i Bergshamra och jobbar även i Roslagen, Norrtälje, Forsa, Utanbro, Mörtsunda, Dyvassö, Gärdsnäs, Gunnedet och Sjöändan och Grovsta.

  Använd ROT-avdraget

  Visste du att privatpersoner och fastighetsägare kan reducera kostnaden för renoveringar och nybyggnation genom att använda ROT-avdraget? Vi hjälper dig gärna att ansöka om det här skatteavdraget. Kontakta oss så sätter vi i gång. Givetvis får du alltid en kostnadsfri offert från oss.

  Totalentreprenad & tjänster

  Vi har kapaciteten att erbjuda totalentreprenad för alla tjänster vi erbjuder, men du kan också anlita oss för delar av ett projekt eller mindre renoveringsarbeten. Som totalentreprenör sköter vi alla moment i byggprocessen, inklusive kommunikationen med olika hantverkare vilket är smidigt för dig som kund. Våra tjänster inkluderar:

  • Renovering av lägenhet
  • Renovering av hus
  • Renovering av källare
  • Renovering av kök & badrum
  • Platsbyggda bokhyllor
  • Bygge av uteplats, pooldäck & altan
  • Snickeri
  • Måleri, inklusive fasadmålning

  Alltid säkra renoveringar

  Säkerhet är A och O för vår byggfirma. Vi utför uppdrag i enlighet med alla gällande branschstandarder och säkerhetsföreskrifter. Vi har de ansvarsförsäkringar och behörigheter som krävs för att utföra omfattande renoveringar och nybyggnation. Vi använder oss av säkra och hållbara material. Noggrannhet, punktlighet och kvalitet är våra ledord, oavsett om det är en enklare lagning eller en omfattande totalrenovering.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här