Byggföretag på Blidö, Roslagen

Drömmer du om ett nytt båthus eller vill du fräscha upp huset på Blidö? Välkommen till oss! Vi är en väletablerad byggentreprenör som är aktiv runtom i Roslagen.

Nybyggnation & Snickeri

Vi hjälper privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättföreningar med allt inom bygg.

Renovering & Tillbyggnad

Hör av dig till oss och berätta om dina önskemål så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen.

Stensättning & Trädgård

Hos oss kan du räkna med professionell service från början till slut. Du får alltid en gratis offert!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Snickeri & Renoveringar på Blidö i Stockholms Skärgård Berätta för oss om dina önskemål så återkommer vi med en unik lösning. Du är även varmt välkommen att boka en kostnadsfri rådgivning. Välkommen!

  Din lokala byggfirma på Blidö

  Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa servicen till våra kunder. Det gör vi bland annat genom att jobba nära så att vi kan rycka ut när det behövs. Vi är baserade på Blidö och vårt verksamhetsområde täcker även in andra delar av Roslagen, till exempel Hörsvärn, Österbåts, Norrnäs, Stämmarsudd, Fagernäs, Söderäng, Boda, Styrnäset, Rosenvik och Glyxnäs.

  Skräddarsydda lösningar för alla fastighetstyper

  Vårt team består av hjälpsamma, duktiga och lyhörda medarbetare som gärna hjälper dig att förverkliga dina önskemål. Vi har erfarenhet att jobba med många olika sorters fastigheter, bland annat villor, radhus, sommarstugor, båthus, garage, kyrkor, skolor, kontorsbyggnader, butiker och bostadsrättsföreningar. 

  Våra byggtjänster

  Renovering, tillbyggnad, ombyggnad, mindre lagningar eller nybyggnad – vårt byggföretag tar oss an alla utmaningar. Vi erbjuder bland annat följande byggtjänster:

  • Renovering av hus
  • Renovering av lägenhet
  • Bygge av båthus, attefallshus eller uteplats
  • Snickeri
  • Måleri
  • Fönsterrenovering
  • Köksrenovering
  • Källarrenovering
  • Fasadbyte & fasadmålning
  • Montering & nedmontering av byggställning

  Anlita oss som totalentreprenör

  Punktlighet, noggrannhet, kvalitet och säkerhet är våra ledord oavsett om vi utför stora eller små byggarbeten. Med över 20 års branscherfarenhet vet vi vad som krävs för att bygga säkra och hållbara hus, uteplatser, tillbyggnader och liknande. Vid omfattande byggprojekt kan du anlita oss som totalentreprenör. Då tar vi ansvar för alla delar av byggarbetet, från planeringsstadiet till slutbesiktningen. Alla moment utförs på ett fackmannamässigt sätt med hänsyn till rådande regelverk och säkerhetsföreskrifter. Tillsammans med vårt breda kontaktnät med skickliga hantverkare förverkligar vi dina byggdrömmar.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här