Byggföretag i Edsbro, Roslagen

Drömmer du om att renovera huset, bygga ett attefallshus på tomten eller fräscha upp golven hemma i Edsbro & Norrtälje? Då har du kommit rätt.

Nybyggnation & Snickeri

Vi är en kunnig och erfaren byggfirma som utför en rad olika byggtjänster.

Renovering & Tillbyggnad

Berätta för oss om dina önskemål så hjälper våra skickliga och hjälpsamma hantverkare dig att förverkliga dina drömmar.

Anläggning & Trädgård

Du får givetvis alltid ett ett kostnadsfritt prisförslag.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Lokal Byggfirma i Edsbro, Norrtälje Kommun Hör av sig till oss för en gratis offert!

  Professionella och säkra renoveringar i Edsbro

  Vi är en säker byggfirma som alltid prioriterar säkerhet, noggrannhet och punktlighet. Vi har den erfarenhet och behörighet som krävs för att utföra även de mest komplexa renoveringarna och nybyggnationerna. Vi utför uppdrag åt privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er i Edsbro, Roslagen, Lund, Gärsta, Bro, Valla, Myskja, Kragsta, Unungehöjden, Bloka och Smara.

  Billigare renovering med ROT-avdraget

  Privatkunder och fastighetsägare har möjlighet att använda ROT-avdraget när de anlitar oss renoveringsarbeten och nybyggnation. Det är ett skatteavdrag som hjälper dig att sänka arbetskostnaden med 30 %. Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

  Allt för din fastighet

  Med över 20 års branscherfarenhet kan vi ta oss an alla sorters bygguppdrag, oavsett om det gäller en villa, ett fritidshus eller stora kommersiella fastigheter. Vi utför många sorters byggtjänster för olika fastighetstyper. Vårt breda tjänsteutbud inkluderar bland annat:

  • Lägenhetsrenovering
  • Husrenovering
  • Golvläggning
  • Snickeriarbeten
  • Altanbygge
  • Fasadrenovering
  • Platsbyggda bokhyllor/garderober
  • Köksrenovering
  • Källarrenovering
  • Montering & nedmontering av byggställning

  Mindre lagningar eller totalrenovering?

  Behöver du måla om köksluckorna eller totalrenovera villan? Inga projekt är för stora eller för små för oss! Vi är en totalentreprenör med gedigen erfarenhet av alla sorters nybyggnationer och ombyggnationer. När du anlitar oss på totalentreprenad sköter vi alla steg i byggprocessen, från ritningar och hjälp med ROT-avdrag till slutförande och besiktning. Vi förverkligar dina byggdrömmar tillsammans med vårt breda kontaktnät med trevliga och skickliga plattsättare, VVS-installatörer, takläggare, snickare, målare och elektriker.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här