Byggföretag i Grisslehamn, Roslagen

Behöver du professionell hjälp att bygga om bostaden eller renovera en kommersiell fastighet? Då har du kommit rätt.

Nybyggnation & Snickeri

Vi är ett team certifierade, kunniga och trevliga målare och snickare som renoverar alla typer av fastigheter.

Renovering & Tillbyggnad

Du kan även anlita oss för att bygga nytt om du önskar. Hör av dig till oss och berätta om dina behov och önskemål.

Trädgårdsanläggning & Stensättning

Vi återkommer snabbt med en skräddarsydd offert helt utan kostnad.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Lokalt Snickeri- & Renoveringsföretag i Grisslehamn, Roslagen Hör av dig till oss så återkommer vi med en gratis offert och en skräddarsydd lösning!

  Kundnära byggare i Grisslehamn

  Vårt byggföretag är baserat i Grisslehamn, men vi är även tillgängliga för kunder i närliggande områden. Vi är bland annat verksamma i Roslagen, Annberg, Bergboö, Västerkulla, Tomta, Kvarnsand, Fogdö, Singö, Havsskogen, Flisberget och Älmsta. Välkommen!

  Trygg renovering med oss som totalentreprenör

  Vid större byggprojekt rekommenderar vi att du anlitar oss som totalentreprenör. Då tar vi hand om alla moment i byggprocessen vilket är betydligt smidigare för dig som kund. Som totalentreprenör sköter vi kommunikationen med alla inblandade aktörer och ser till att arbetet utförs enligt avtalad tidsplan och budget. Vi garanterar noggrannhet, punktlighet och ett högt kvalitet- och säkerhetstänk i alla moment. Med oss som totalentreprenör kan du som kund känna dig trygg.

  Vad behöver du hjälp med?

  Vi är en serviceorienterad byggfirma som alltid gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd. Vi utgår därför alltid ifrån dina behov och önskemål. Berätta för oss om vad du behöver hjälp med så tar vi fram ett unikt lösningsförslag. Våra tjänster inkluderar till exempel:

  • Husrenovering
  • Lägenhetsrenovering
  • Fönsterrenovering
  • Köksrenovering
  • Källarrenovering
  • Fasadrenovering
  • Badrumsrenovering
  • Takrenovering
  • Nybyggnation villa
  • Nybyggnation attefallshus
  • Altanbygge
  • Montering, hyra och nedmontering av byggställning
  • Totalentreprenad

  Vi renoverar alla typer av fastigheter

  Vi är en certifierad byggfirma med över 20 års branscherfarenhet. Under åren har vi byggt upp den expertis och behörighet som krävs för att utföra de mest komplexa och omfattande byggprojekten. Vi renoverar alla sorter byggnader, från sommarstugor och villor till kommersiella fastigheter som industrilokaler, skolor, kontorsbyggnader, kyrkor och bostadsrättsföreningar. Vi utför uppdrag åt privatpersoner såväl som företag, BRF:er, fastighetsägare och kommuner.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här