Byggföretag i Hallstavik, Roslagen

Vi har utfört många lyckade arbeten åt privatkunder såväl som företagskunder och bostadsrättsföreningar runt Hallstavik. Hör av dig till oss så sätter vi i gång och förverkligar dina önskemål!

Nybyggnation & Snickeri

Vår byggfirma har över 20 års erfarenhet av totalrenoveringar, ombyggnad, tillbyggnad och nybyggnad.

Renovering & Tillbyggnad

Vill du renovera lägenheten eller huset i Hallstavik med omnejd?

Anläggning & Trädgård

Vi utför stenläggning, trädgårdsarbeten, dränering etc. Vi svarar snabbt och skickar dessutom en kostnadsfri offert.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Lokala Snickare i Hallstavik, Roslagen Berätta för oss om dina byggdrömmar så återkommer vi med en skräddarsydd lösning och ett kostnadsfritt prisförslag.

  Ansvarsfulla & behöriga byggare i Hallstavik

  Samtliga medarbetare i vår byggfirma är auktoriserade och utför arbetet med precision. Vi tar ansvar för processen vilket garanterar trygghet för dig som kund. Du hittar oss i Hallstavik och vi är även tillgängliga för uppdrag i Roslagen, Ensberg, Skärsta, Sjöskogen, Gottsta, Häverödal, Fjällbo, Hammarby, Gribby, Herräng och Bredund.

  Ansök om ROT-avdraget

  När du som privatperson anlitar oss för renoveringsarbeten och andra byggtjänster har du rätt att använda ROT-avdraget. Hör av dig till oss för att veta mer! Vi svarar snabbt och skickar dessutom en kostnadsfri offert.

  Allt för din fastighet

  Oavsett om du vill få hjälp att ett nytt golv, måla ny färg på väggarna, lägga markplattor på tomten eller platsbygga bokhylla, så har du kommit rätt. Vi erbjuder många olika byggtjänster för din fastighet, till exempel:

  • Snickeri
  • Måleri
  • Renovering av lägenhet & hus
  • Renovering av källare
  • Renovering av kök
  • Bygga attefallshus, båthus & garage
  • Bygga uteplats
  • Fönsterrenovering
  • Fasadbyte
  • Montering & nedmontering av byggställning
  • Totalentreprenad

  Byggare med lång erfarenhet

  Anlita alltid en erfaren och certifierad byggfirma när du ska renovera och bygga om. Vi har den kunskap, erfarenhet och behörighet som krävs för att renovera alla sorters fastigheter. Under åren har vi utfört lyckade renoveringsarbeten på villor, radhus, sommarstugor, båthus och garage såväl som större kommersiella fastigheter som kyrkor, skolor, butiker, kontorsbyggnader och bostadsrättsföreningar. Tillsammans med vårt breda kontaktnät med duktiga hantverkare kan vi erbjuda totalentreprenad i egen regi. Då ombesörjer vi alla steg i byggprocessen och du som kund kan känna dig trygg från början till slut.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här