Byggföretag i Knutby, Uppsala kommun

Behöver du en certifierad byggfirma i Knutby med omnejd? Välkommen till oss! Vi är en erfaren och trygg firma för alla som behöver anlita ett byggföretag i Knutby.

Nybyggnation & Snickeri

Vi har kompetens inom branschens olika byggområden.

Renovering & Tillbyggnad

Oavsett om du vill få hjälp att renovera köket, få en platsbyggd garderob eller lägga nytt golv, så har du kommit rätt.

Anläggning & Trädgård

Hör av dig om du vill veta mer eller om du vill få en gratis offert.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Byggfirma i Knutby, Uppsala kommun Berätta för oss om dina önskemål så hjälper våra skickliga och hjälpsamma hantverkare dig att förverkliga dina drömmar.

  Rutinerade hantverkare i Knutby

  Vi är ett gäng rutinerade hantverkare som är redo för alla sorters utmaningar inom bygg. Vi renoverar privatbostäder, garage och sommarstugor såväl som kommersiella fastigheter. Vi har många nöjda kunder i bagaget och vi delar gärna med oss av referenser. Vi är baserade i Knutby och vårt verksamhetsområde täcker även in Roslagen, Ösby, Rickeby, Skutskär, Burvik, Vällnora, Edsbro och Almunge. Finns det område inte med på listan? Inga problem. Hör av dig till oss så hittar vi en lösning!

  Våra byggtjänster

  Vi renoverar, bygger om och bygger nytt. Berätta för oss om dina önskemål så tar vi fram ett skräddarsytt lösningsförslag. Du är även varmt välkommen att boka in ett personligt möte eller ett platsbesök med någon av våra duktiga byggare eller projektledare. Vi hjälper dig med allt som har med bygg och renovering att göra, exempelvis:

  • Renovering av villa
  • Renovering av lägenhet
  • Altanbygge
  • Fasadrenovering & fasadmålning
  • Måleritjänster
  • Snickeriarbeten
  • Platsbyggd garderob/bokhylla
  • Köksrenovering
  • Källarrenovering
  • Golvläggning

  Din byggpartner genom hela projektet

  Vårt team består av erfarna och kunniga snickare, målare och hantverkare som bygger om och bygger nytt. Samtliga av våra medarbetare är certifierade och vi är uppdaterade med alla nödvändiga behörigheter inom bygg, exempelvis våtrumsbehörighet. Vi har över 20 års branscherfarenhet och ett brett kontaktnät med takläggare, rörmokare, elektriker, VVS-installatörer och plattsättare. För större byggprojekt kan du anlita oss som totalentreprenör där vi sköter hela projektet från början till slut.

  Använd ROT-avdraget när du renoverar med oss

  Vi anlitas flitigt av privatkunder, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser. Du som privatperson har dessutom möjlighet att använda ROT-avdraget när du anlitar oss. Kontakta oss så berättar vi mer!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här