Byggföretag i Norrtälje & Rimbo, Roslagen

Är det dags att renovera huset? Eller vill du bygga en härlig veranda, dränera källaren eller byta fasaden? Välkommen till oss i Norrtälje! Vi är en kompetent byggfirma med mångårig erfarenhet av renovering, nybyggnad och ombyggnad.

Nybyggnation & Snickeri

Dags att bygga nytt? Vi bygger b.la. altaner, garage, villor, carports, attefallshus och uterum.

Renovering & Tillbyggnad

Vi kan hjälpa er med alla slags renoveringar av kök, badrum, golv, fasader samt tillbyggnad av takkupor m.fl.

Anläggning & Trädgård

Vi erbjuder kompletta tjänster inom stenläggning, trädgårdsarbeten, dränering och mer.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Lokal Byggfirma i Norrtälje & Rimbo Berätta för oss om dina byggdrömmar så återkommer vi med en skräddarsydd lösning och ett kostnadsfritt prisförslag.

  Din lokala byggare i Norrtälje & Rimbo

  Vi är en kundnära byggfirma som alltid gör vårt yttersta för att våra kunder ska bli nöjda. Under åren har vi utfört många lyckade renoveringar och nybyggnationer i Norrtälje, Rimbo, Roslagen, Edsbro, Älmsta, Almunge, Knivsta, Finsta, Hallstavik, Bergshamra, Barnens Ö, Gräddö, Västanvik, Rådmans ö, Blidö, Brottby, Lövsta, Närtuna och Finsta.

  Byggarbeten för alla fastighetstyper & kundgrupper

  Vi är ett professionellt byggföretag som utför uppdrag åt privatkunder, företag, BRF:er och fastighetsägare. Vi renoverar alla typer av fastigheter, från villor och radhus till större kommersiella fastigheter som kyrkor, skolor, kontorsbyggnader och bostadsrättsföreningar.

  Tjänster för din bostad

  Vår byggfirma tar oss an både stora och små uppdrag. Vi utför en rad olika arbeten, bland annat:

  • Renovering av lägenhet
  • Renovering av hus och villa
  • Bygge av attefallshus
  • Bygge av altan eller uteplats
  • Fönsterrenovering
  • Köksrenovering
  • Källarrenovering
  • Fasadbyte
  • Montering, hyra och nedmontering av byggställning
  • Totalentreprenad

  Totalentreprenör med gedigen erfarenhet

  Vi är ett gäng trevliga och kunniga målare och snickare som utför alla sorters byggarbeten med noggrannhet och punktlighet. Med över 20 år i branschen vet vi vikten av säkerhet och kvalitet. Vi ser till att bygget utförs på ett fackmannamässigt sätt med hänsyn till rådande regelverk och säkerhetsföreskrifter. För större byggarbeten kan du anlita oss som totalentreprenör där vi ombesörjer alla steg i byggprocessen, från planering till slutförande. Vi har ett brett kontaktnät av skickliga hantverkare i alla kategorier.

  Billigare renovering med ROT-avdrag – få en gratis offert

  Visste du att privatpersoner har rätt att använda ROT-avdraget för nästan alla våra tjänster? Dessutom får du alltid en fri offert från oss. Kontakta oss för att veta mer!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggaren i Roslagen för att bygga ut en altan till vår äldre villa i Vallentuna. Smidig process från början till slut med snabb och bra kommunikation. Väldigt nöjd med vår nya uteplats. Rekommenderar starkt!

   Rolf, Vallentuna

   Vi tog oss hjälp av Byggaren i Roslagen för att renovera vårt badrum i Norrtälje. Väldigt trevligt bemötande och proffsigt utförande. Vi rekommenderar givetvis detta företag för framtida renoveringar, ombyggnationer och nybyggnationer.

   Villaägare, Norrtälje

   När vi skulle renovera taket till sommarstugan i Danderyd tog vi oss hjälp av Byggaren i Roslagen. Trevligt och bra bemötande. Kan varmt rekommendera denna firma. Supernöjd med allting. Fri offert med!

   Emma, Danderyd

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Bygge av altan. Roslagen

   Snickeri och uppbyggnad av altandäck till villaägare i Roslagen i Norrtälje.

   Utbyggnad villa. Östhammar Uppsala

   Tilläggsisolering av gammal del, utbyggnad av ny del på huset. Ny panel, fönster, dörrar, kök och badrum i Östhammar i Uppsala.

   Bygge av traktor garage. Norrtälje

   Totalentreprenad vid byggnation av traktor garage, ink. gjutning av grund i Sätuna Byväg, Norrtälje.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här