Byggföretag i Öregrund, Östhammars kommun

Vill du renovera huset eller bygga nytt? Välkommen till oss i Öregrund! Vi är ett gäng kunniga och kompetenta hantverkare med över 20 års erfarenhet av renovering, tillbyggnad, nybyggnad, ombyggnad och totalentreprenad.

Nybyggnation & Snickeri

Redo att bygga nytt? Vi bygger b.la. uterum, garage, sommarhus, carports, attefallshus och trädäck.

Renovering & Tillbyggnad

Vi kan hjälpa er med alla slags renoveringar. Hos oss kan du räkna med riktigt bra service, högt säkerhetstänk och noggrannhet från början till slut.

Anläggning & Trädgård

Behov av stenläggning eller trädgårdsarbeten? Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.






  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Lokal Byggfirma i Öregrund, Roslagen Vi svarar snabbt och skickar alltid en gratis offert. Välkommen!

  Höj värdet på fastigheten i Öregrund

  En renovering höjer ofta livskvaliteten såväl som värdet på fastigheten, oavsett om det gäller en uppfräschning av köket, nytt golv eller en totalrenovering. Boka gärna ett kostnadsfritt rådgivningsmöte med våra trevliga och hjälpsamma projektledare för att ta fram den bästa lösningen för just din fastighet, oavsett om det är en privatbostad, en affärslokal, en bostadsrättsförening eller någon annan typ av fastighet. Vi är baserade i Öregrund och jobbar även i Roslagen, Gräsö, Kavaröbro, Kavarö, Bålsta, Stenskär, Lindersvik, Johannesvik, Sveden och Östhammar.

  Få en gratis offert för ditt byggprojekt

  Vi har hjälpt många nöjda kunder att renovera och bygga nytt. Hör av dig till oss om du vill veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig.

  Vi fixar allt för din fastighet

  Vi anlitas av privatkunder, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar för både stora och små byggprojekt. Vi gör alltid vårt yttersta för att förverkliga våra kunders önskemål. Därför erbjuder vi ett brett utbud av byggtjänster, bland annat:

  • Husrenovering
  • Lägenhetsrenovering
  • Nybyggnation
  • Bygga attefallshus
  • Tillbyggnad
  • Bygga balkong, veranda, däck, altan & annan typ av uteplats
  • Snickeriarbeten, inklusive platsbyggda garderober/bokhyllor
  • Plattsättning
  • Köksrenovering
  • Källarrenovering
  • Fasadrenovering

  Anlita oss som totalentreprenör för smidig process

  Vid större byggarbeten och renoveringar är det smidigt att anlita oss som totalentreprenör. Då tar vi hand om alla moment, från planering och bygglovsansökan till färdigställande av ditt drömhus. Vi garanterar en säker renovering och byggnation som följer rådande regelverk. Vi har ett brett kontaktnät med duktiga och certifierade hantverkare och underleverantörer. Tillsammans bygger vi enligt dina önskemål och ser till varje moment utförs på ett fackmannamässigt sätt.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!






   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!






    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här