Byggföretag i Östhammar, Roslagen

Välkommen till oss från Östhammar när det är dags att renovera eller bygga nytt!

Nybyggnation & Snickeri

Vi är en certifierad och omtyckt byggfirma som utfört många lyckade byggprojekt åt privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er

Renovering & Tillbyggnad

Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Vi finns i Östhammar med omnejd.

Anläggning & Trädgård

Kontakta oss för en gratis offert och en skräddarsydd lösning för din fastighet!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bra Byggfirma i Östhammar, Uppland Hör av dig om du vill veta mer eller om du vill få en gratis offert.

  Trygga byggprojekt i Östhammar

  Vi är en serviceorienterad och pålitlig byggfirma som alltid gör allt för att våra kunder ska bli nöjda. Vi har utfört många lyckade byggprojekt åt privatkunder, företag, BRF:er och fastighetsägare i vårt närområde, exempelvis i Östhammar, Roslagen, Öregrund, Rosenberg, Sandika, Kavaröbro, Kavarö, Bålsta, Stenskär, Lindersvik, Johannesvik och Sveden.

  Vi renoverar alla sorters fastigheter

  Vi är experter på renoveringsarbeten såväl som nybyggnation. Vi utför byggarbeten på alla fastighetstyper, bland annat villor, lägenheter, fritidshus, garage, bostadsrättsföreningar, kontorsbyggnader, skolor, kommunala byggnader och butiker.

  Våra tjänster

  Vi är en kompetent och byggfirma tar oss an både stora och små uppdrag. Du kan bland annat anlita oss för följande:

  • Husrenovering
  • Lägenhetsrenovering
  • Attefallshus
  • Altanbygge
  • Köksrenovering
  • Källarrenovering
  • Fönsterrenovering
  • Fasadrenovering & fasadbyte
  • Måleritjänster
  • Snickeriarbeten
  • Platsbyggd garderob/bokhylla
  • Golvläggning
  • Montering, hyra och nedmontering av byggställning

  Pålitlig totalentreprenör med säkerhetstänk

  Vid större byggprojekt kan du anlita oss som totalentreprenör. Då ombesörjer vi alla steg i byggprocessen och säkerställer att de utförs på ett säkert och fackmannamässigt vis. Säkerhet är A och O för vår byggfirma och vi tummar aldrig på kvaliteten. Noggrannhet, punktlighet och kvalitet är våra ledord. Vi följer rådande regelverk och arbetar endast med skickliga och certifierade underleverantörer. Under våra 20 år i branschen har vi byggt upp ett brett kontaktnät med duktiga målare, snickare och andra hantverkare. Tillsammans förverkligar vi dina byggdrömmar!

  Kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag

  Vill du veta hur mycket det kostar att anlita Östhammars bästa och skickligaste byggfirma? Hör av dig till oss så återkommer vi med en gratis offert och en skräddarsydd lösning!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här