Byggföretag på Rådmansö & Gräddö, Roslagen

Är du på jakt efter en erfaren och skicklig byggfirma för arbeten på Rådmansö och Gräddö med omnejd? Då har du kommit rätt.

Nybyggnation & Snickeri

Dags att bygga nytt? Vi anlitas flitigt av privatpersoner såväl som företag och bostadsrättsföreningar.

Renovering & Tillbyggnad

Vi erbjuder skräddarsydd service oavsett om det rör sig om renovering, tillbyggnad, nybyggnad, ombyggnad eller totalentreprenad.

Trädgårdsanläggning

Vi arbetar med stenläggning, trädgårdsarbeten, dränering och mer. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Snickeri & Renovering runt Rådmansö & Gräddö Vi utför allt inom bygg i Stockholms Skärgård & Roslagen

  Pålitlig byggfirma med lång erfarenhet

  Det är alltid viktigt att anlita en trygg och behörig byggfirma när du ska renovera och bygga om. Med över 20 års erfarenhet i byggbranschen besitter vi den expertis som krävs för att kunna utföra alla sorters byggarbeten, även komplexa totalrenoveringar. Vi är ett noggrant och pålitligt byggföretag med goda referenser. Säkerhet är A och O för vår firma och vi ser till att byggprojektet följer alla säkerhetsföreskrifter och rådande regelverk. Du som kund kan känna dig trygg.

  Byggtjänster för din fastighet

  Är din fastighet i behov av en uppfräschning? Kanske vill du måla om, renovera köket eller bygga en trevlig uteplats? Vi tar oss an alla bygg- och renoveringsprojekt med samma högt ställda kvalitetskrav. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att kunna uppfylla alla kunders önskemål. Du kan bland annat anlita oss för följande:

  • Köksrenovering
  • Källarrenovering
  • Renovering av lägenhet, radhus, villa & fritidshus
  • Bygge av attefallshus
  • Tillbyggnad
  • Bygge av uteplats
  • Fönsterrenovering
  • Fasadrenovering & fasadmålning
  • Snickeriarbeten
  • Montering och nedmontering av byggställning
  • Totalentreprenad

  Rutinerade hantverkare på Rådmansö & Gräddö

  Vi är ett kunnigt gäng snickare, målare och byggare. Vi utför uppdrag på Rådmansö och Gräddö med omnejd. Vi har utfört många lyckade byggprojekt även i Roslagen, Norrtälje, Sindvik, Rävnäs, Kappelskär, Koholma, Västanvik, Östernäs, Nenninge, Södersvik, Spillersboda och Klemensboda.

  Få en gratis offert

  Vi renoverar alla typer av fastigheter, från privatbostäder och sommarstugor till större kommersiella fastigheter som skolor, butiker, kontorsbyggnader, kyrkor och bostadsrättsföreningar. Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning och en gratis offert!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här