Byggföretag på Väddö, Roslagen

Behöver du fräscha upp sommarstugan, bygga ett båthus eller renovera villan på Väddö? Vår byggfirma har över 20 års erfarenhet av renoveringsarbeten på olika sorters fastigheter.

Nybyggnation & Snickeri

Vi tar oss an både stora och små uppdrag. Vår målsättning är alltid att du som kund ska bli så nöjd som möjligt.

Renovering & Tillbyggnad

Vi kan hjälpa er med alla slags renoveringar. Boka gärna in ett personligt möte där vi kan diskutera dina önskemål.

Anläggning & Trädgård

Allt inom stenläggning, trädgårdsarbeten, dränering och mer. Självklart får du alltid en offert från oss helt utan kostnad.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Byggfirma runt Väddö, Roslagen & Stockholms Skärgård Kontakta oss så sätter vi i gång. Givetvis får du alltid en kostnadsfri offert från oss.

  Vi bygger om och bygger nytt

  Under våra många år i branschen har vi hjälpt företag, privatpersoner, BRF:er och fastighetsägare att renovera, bygga om och bygga nytt. Vi har den kunskap och behörighet som krävs för alla typer av byggprojekt. Du kan till exempel anlita oss för följande tjänster:

  • Renovering av villa, hus, lägenhet
  • Bygge av båthus, garage & attefallshus
  • Bygge av altan, veranda eller annan typ av uteplats
  • Köksrenovering
  • Källarrenovering & dränering
  • Snickeri
  • Plattsättning
  • Fasadmålning
  • Montering av byggställning

  Smidigare byggprocess med oss som totalentreprenör

  Vid en större renovering eller nybyggnation rekommenderar vi att du anlitar oss på totalentreprenad. Som totalentreprenör sköter vi alla moment, från planering till slutbesiktning. Vi har ett brett kontaktnät med kunniga hantverkare, inklusive elektriker, VVS-montörer och takläggare. Vi kommunicerar med alla inblandade aktörer och ser till att varje moment utförs med noggrannhet och enligt rådande säkerhetsföreskrifter. Du som kund behöver endast kommunicera med oss vilket är enkelt och tidseffektivt.

  Din lokala byggfirma på Väddö

  Vi jobbar alltid nära våra kunder för att kunna erbjuda den bästa servicen. Vi är baserade på Väddö och utför även uppdrag åt kunder i Roslagen, Edeby, Havsängen, Hammarby, Älmsta, Ortala, Skogshill, Oxhalsö och Grisslehamn. Vi renoverar alla typer av fastigheter, från fritidshus, villor och radhus till större kommersiella fastigheter som skolor, kontorsbyggnader, kyrkor och bostadsrättsföreningar. Kontakta oss för en gratis offert idag!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här