Byggföretag på Vätö, Roslagen

Är det dags att fräscha upp sommarstugan, bygga ett attefallshus på tomten eller renovera fasaden? Hör av dig till oss så får du snabbt ett skräddarsytt lösningsförslag och en kostnadsfri offert för arbetet.

Nybyggnation & Snickeri

Dags att bygga nytt? Vi är ett väletablerat byggföretag på Vätö med mångårig erfarenhet av renoveringsarbeten.

Renovering & Tillbyggnad

Vi kan hjälpa er med alla slags renoveringar av kök, badrum, golv, fasader samt tillbyggnad av takkupor m.fl.

Anläggning & Trädgård

Vi erbjuder kompletta tjänster inom stenläggning, trädgårdsarbeten, dränering och mer.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Byggfirma på Vätö, Roslagen & Stockholms Skärgård Vi har tillgång till skärgårdsbåt! Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag.

  Vi förverkligar dina byggdrömmar i Skärgården

  Vi har över 20 års branscherfarenhet av både stora och små renoveringsarbeten och nybyggnation. Våra trevliga och hjälpsamma projektledare lyssnar på dina önskemål och tar fram den bästa lösningen. Boka gärna ett personligt möte eller ett platsbesök där vi kan inspektera den befintliga fastighetens skick samt bolla idéer. Vi gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd. Vi ser fram emot att förverkliga dina byggdrömmar, oavsett om du önskar ett läckert pooldäck, ny färg på köksluckorna eller ett helt nytt hus. Det gör oss till den optimala partnern när du behöver professionella, högkvalitativa och pålitliga resultat.

  Vårt breda tjänsteutbud

  Oavsett om det rör sig om renovering, ombyggnad eller tillbyggnad, totalentreprenad, en mindre lagning eller något annat projekt, har vi de resurser och den kunskap som krävs för att utföra jobbet på bästa möjliga sätt. Vi erbjuder många olika tjänster, bland annat:

  • Nybyggnation av hus
  • Renovering av lägenhet, hus & villa
  • Bygge av attefallshus
  • Bygge av altan, pooldäck, balkong eller uteplats
  • Måleri
  • Snickeri
  • Stensättning
  • Takrenovering
  • Fasadbyte
  • Köksrenovering
  • Källarrenovering & dränering

  Säkra renoveringar på Vätö

  Vi är en pålitlig byggfirma som alltid prioriterar säkerheten. När du anlitar oss kan du räkna med noggrannhet, punktlighet och högt kvalitetstänk från början till slut. Vi tummar aldrig på kvaliteten, oavsett om vi renoverar ett båthus, en villa eller större kommersiella fastigheter. Vi utför hållbara och säkra byggnationer och renovering åt privatkunder, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare på Vätö med omnejd. Vi är bland annat verksamma i Roslagen, Harg, Sandviken, Bergsvik, Utveda, Sunddalen, Klockarängen, Norrveda, Killholmen, Fiskebyn, Karlsängen, Södersvik och Långängen. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här