Byggföretag på Yxlan, Roslagen

Vi är ett professionellt byggföretag med över 20 års erfarenhet av renoveringar och nybyggnation på Yxland med omnejd.

Nybyggnation & Snickeri

Dags att bygga nytt? Kanske behöver du totalrenovera villan eller bygga ett nytt garage?

Renovering & Tillbyggnad

Är det dags att ta tag i köksrenoveringen i sommarstugan eller förverkliga drömmen om en altan?

Anläggning & Trädgård

Stensättning, trädgårdsarbeten, dränering och mer. Hör av dig till oss för en gratis offert och kostnadsfri konsultation!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni en Byggare på Yxlan? Vi arbetar med allt inom renovering & snickeri i Stockholms Skärgård

  Tjänster för alla fastighetstyper

  Våra snickare och hantverkare har mångårig erfarenhet och hög kompetens. Vi har ett brett kontaktnät med skickliga hantverkare. Tillsammans kan vi ta oss an alla typer av jobb på alla sorters fastigheter. Vi utför uppdrag på villor, radhus, fritidshus, båthus, skolor, butiker, garage, BRF:er, kyrkor och kontorsbyggnader. Våra tjänster inkluderar bland annat:

  • Nybyggnation av hus
  • Husrenovering
  • Lägenhetsrenovering
  • Bygge av attefallshus
  • Tillbyggnad
  • Bygge av altan, balkong eller uteplats
  • Måleri
  • Snickeri
  • Stensättning
  • Takrenovering
  • Platsbyggda garderober/bokhyllor
  • Fasadbyte
  • Köksrenovering
  • Källarrenovering
  • Totalentreprenad

  Trygg renovering på Yxlan med omnejd

  Vi är en pålitlig byggfirma som alltid prioriterar säkerhet. När du anlitar oss kan du räkna med punktlighet och noggrannhet i alla steg i byggprocessen. Vid större byggprojekt kan du anlita oss som totalentreprenör där vi ombesörjer alla moment i bygget. Vi är baserade på Yxlan och vi utför även arbeten runt om i Roslagen, bland annat i Alvsvik, Hamnviken, Sandviken, Vagnsunda, Kolsvik, Skarmsund, Halsinghamn och Köpmanholm.

  Ansök om ROT-avdrag för en billigare renovering

  Vår byggfirma anlitas flitigt av privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare för både stora och små renoveringar och andra byggprojekt. Vi erbjuder alltid bra priser och privatpersoner har möjlighet att reducera kostnaden ytterligare genom att ansöka om ROT-avdraget. Det är ett skatteavdrag som ger 30 % reducering av arbetskostnaden vilket kan minska renoveringskostnaden väsentligt. Kontakta oss så berättar vi mer!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Johan
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 554
   Mail: offert@byggare-roslagen.se

   Vanliga frågor om bygg & renovering i Stockholm Här följer svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Många av våra tjänster berättigar till att du använder ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på förutsättningarna för uppdraget. Du har rätt till ROT-avdraget om vi genomför ett uppdrag i anslutning till en bostad du själv äger och bor i. Som mest kan du i sådana fall sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor. Observera att ROT-avdraget görs på själva arbetskostnaden. Du kan alltså inte dra av exempelvis på materialkostnader. Kontakta Skatteverket för mer information.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   En byggfirma som erbjuder totalentreprenad kan åta sig att slutföra ett bygguppdrag från start till mål. All kompetens som krävs exempelvis för en totalrenovering finns med andra ord i företaget. Du behöver inte anlita några separata underleverantörer för installation av till exempel el eller VVS. Det blir enklare och mer bekvämt för dig.

   Hur mycket kostar era byggtjänster?

   Som du sett erbjuder vi många olika byggtjänster så vi kan inte ge något rakt svar på den frågan. Vad vi däremot kan säga är att oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kommer vi ge dig ett svårslaget pris - och väldigt hög kvalitet i utförandet. Kom ihåg att det alltid är gratis att kontakta oss för att få reda på vad just du vill ha utfört kommer att kosta. Vi ger dig en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad, så du kan enkelt se vad du kommer betala också om du kan utnyttja ROT-avdraget.

   Behöver jag tänka på något när jag anlitar er?

   Nej. Fast det är klart, om du anlitar oss för en renovering är det förstås bra om arbetsområdet är undanröjt. Inte minst för att det låter oss arbeta mer effektivt i och med att vi kommer igång snabbare.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Johan
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 554
    Mail: offert@byggare-roslagen.se

    Offert? Klicka här